• Michel Arnould

  Michel Arnould fortsätter att imponera med sina Pinot Noir-baserade champagner

 • Château Puech-Haut

  "Easily one of my favorite estates in Southern France."

                                       Jeb Dunnuck - The Wine Advocate

 • Domaine Saint Damien

  Domaine Saint Damien producerar Gigondas, ett av Rhône-dalens mest intressanta och mest prisvärda viner.

 • Château de Camarsac

  Château de Camarsac - klassisk Bordeaux!

Leveransinformation

Här kommer vi löpande att lägga ut information om aktuella frakter och leveranser.

2019-09-17 Alla viner från augusti-kampanjen har anlänt, vi sorterar och skickar ut inom kort. Det meddelas på mail och på denna sidan när det finns att hämta.

2019-09-19 Nu finns alla viner från Augusti-kampanjen, inkl prenumerationslådan, levererade till utlämningsställen i Östergötland

2019-09-23 Viner från augusti.kampanjen med Hemleverans har idag kommit till Best Transport i Stockholm och bör levereras ut i morgon.

2019-09-29 Nu har denna månads beställningar gått till vingårdarna.Vi återkommer när det närmar sig uthämtning.

2019-10-15 Samtliga viner i Septemberkampanjen har nu nått Linköping och sorteras för utkörning. Vi återkommer när du kan hämta.

2019-10-17 Vinerna är utkörda till alla utlämningsställen utom Lefflers i Norrköping som får det i morgon.

2019-10-27 Alla viner i oktober-kampanjen är beställda. Beroende på hur snabba de är på att packa räknar vi med att det tar ca 2-3 veckor innan ditt beställda vin är på uthämtningsstället.

2019-11-12 Alla viner från oktober-kampanjen förutom Rodano har anlänt. Rodano är inte helt vana vid export och har tagit lite väl lång tid på sig, men de är på gång. Vi kommer att köra ut allt utom Rodano snarast och återkommer med mer info om både utkörning och när Rodano anländer inom kort.

2019-11-18 Nu finns viner hos alla utlämningsställen förutom Åtvid och Västervik utkörda, och dessa kommer ut idag på em. Hemleveranser övriga Sverige bör komma ut idag eller i morgon.